Hjem Om kagefeerne

Om kagefeerne

Det hele startede med vi skulle til konfirmation i foråret 2012 og skulle finde på en sjov måde at give pengegaven på.

Det endte op med jeg lavede en halv fodbold, hvori vi gemte pengene indrullet i stanniol. Det blev en succes, så jeg gentog det knap 1 mdr. efter til en anden konfirmation, bare som en halv basketball kage.

Så fik jeg blod på tanden, og efterfølgende, kom der kamp i køkkenet, mellem min yngste datter Cathrine og jeg med at bage og dekorere kager.
Cathrine har tidligere brugt timer på at lave figurer og andet hyggeligt i Fimo ler, så at forme figurer i fondant var en dejlig forlængelse af processen med at være kreativ som vi begge sætter pris på. Hun startede som 10 årig med at være med ind over pynten på kagerne til fødselsdagene herhjemme, og har stødt udviklet sig. Hvilket har været en fornøjelse at se på. 

Så dette site, vil hovedsageligt vise kager og andre søde sager, som Cathrine og jeg kreerer herhjemme. Desværre er interessen dalet igen, for Cathrine den sidste periode. Så det er hovedsageligt mig der hygger i køkkenet i weekenderne. 

Vi er ikke de store opfindere mht. opskrifter. Så det er låne opskrifter vi prøver os frem med hovedsageligt, nogle gange fuldt til punkt og prikke, andre gange ændret så det passer til os herhjemme. Naturligvis linker vi til vores inspirationskilde, og regner også med det går den anden vej, hvis du nu skulle blive inspireret af en af vores opskrifter.

Hvis det stod til Cathrine bagte vi mange gange om ugen, det ville også være dejligt, men det kan min figur slet ikke holde til. Så jeg har fået indført at bages der fra mandag til fredag, så er det moderate mængder og sunde indslag og kager helst uden sukker der kommer i ovnen. Og så må vi give den gas i weekenderne og til fødselsdage. Tror desværre det var med til at sænke interessen for den ugen dame.

Alt hvad der er uploadet på bloggen før juli 2014, hvor jeg oprettede denne blog, mit nye hjertebarn. Er uploadet bagudrettet, hvorfor der løbende kommer nye “gamle” opslag ind, når jeg finder billederne i vores fotoarkiv. Dette gør jeg da vi syntes det kunne være sjovt at se vores udvikling fra vi startede med at lave kager i foråret 2012 frem til nu. Derfor kommer der en blanding af nye og gamle kage indlæg indtil jeg er i bund.

Ophavsret
Vi har selv fotograferet alle billederne og selv skrevet alle blogindlæg, med mindre andet er angivet. Husk venligst at kontakte os først på kagefeerne@gmail.com, hvis du ønsker at bruge vores billeder.

 

De bedste hilsner

Cathrine og Camilla Aasholm

8 kommentarer

Anja Brooks 02/02/2017 - 00:36

Hej 😊 jeg ville lige høre, om du kender en dygtig kage-entusiast, der kunne være interesseret i at lave en bryllupskage? Den skal bruges i sommeren 2018 i Horsens.

Reply
Camilla 05/02/2017 - 22:25

Hej Anja
Tillykke 🙂
Jeg kender ikke rigtig nogle i jylland, kun her på sjælland. Men jeg er meget imponeret over en der hedder Anna Klimek / Kager med sjæl fra Herning, hun laver de flotteste kager, har dog ikke smagt dem ;).
Du kan jo prøve at spørge hende. Håber det var en hjælp og I får en dejlig bryllupsdag næste sommer 🙂
Ellers findes der forskellige kagegrupper på Facebook, hvor du kan efterspørge en kagebager.
De bedste hilsner
Camilla

Reply
lone klemmensen 16/01/2017 - 17:31

Hej Camilla
Jeg leder efter en som kan bage en minecraft kage til min søns konfirmation i april. han vil gerne have gange med chokolade, skattekamre i jordbær , luftskaft i banan etc inde i kagen kan du eller kender du andre som kan. han har snakket om denne kage i 2 år og jeg vil så gerne opfylde hans ønske. desværre er jeg sygemeldt med loft til følge så pengene er små derfor spørger jeg ikke de professionelle og håber på en amatør der elsker at bage med en udfordring. jeg betaler naturligvis ingredienser og lidt oveni som tak. Kan du hjælpe mig videre?
kærligst Lone

Reply
Camilla 23/01/2017 - 22:25

Kære Lone
Beklager jeg først ser din besked nu.
P.t. laver jeg kun kager til familie og venner.
Dem jeg kender der laver kage, har en fast pris pr. kuvert, som ligger en del over “ingredienser + lidt oveni”.
Der findes flere forskellige kagegrupper på Facebook, hvor du kan spørge efter en kagebager som kunne have lyst.
Held og lykke, håber I finder en til at opfylde din søns ønske til hans konfirmationskage.
De bedste hilsner
Camilla

Reply
Karina 23/12/2015 - 10:01

Er det muligt at bestille en bryllupskage af jer? 🙂

Reply
Camilla 27/12/2015 - 11:53

Kære Karina
Beklager jeg ikke har været aktiv hen over julen.
P.t. laver jeg kun kager til familie og venner.
Hvis du har brug for hjælp med at finde en til at lave kagen, har jeg masser af kontakter til andre MEGET dygtige kagebagere. Du siger bare til.
De bedste hilsner
Camilla

Reply
Camilla 08/07/2015 - 20:13

Hej Nina
Jeg har købt mine flere forskellige steder. Bl.a. hos Kageting i Stenløse samt Frederiksbergkoebmanden. Men hvis du søger på silikomart isforme på nettet er der rigtig mange andre steder også de kan købes. Personligt er jeg mest til dem der hedder mini classic, da jeg syntes de andre er lige store nok, hvis jeg skal spise is med nogenlunde god samvittighed 🙂
De bedste hilsner
Camilla

Reply
Ninna 07/07/2015 - 15:25

Hej
Hvor kan man købe de isforme du bruger?

Mvh. Ninna

Reply

Smid endelig en kommentar