Tryllekage til konfirmand

Tryllekage og korttricks som konfirmationskage

Tryllekage til konfirmand

Det er ikke mange fondantkager jeg laver mere, men i denne uge lavede jeg en tryllekage, da vores venners søn Alexander blev konfirmeret Kristi himmelfartsdag. Jeg fik æren af at lave kagen til ham, da jeg også havde lavet kagen til en af deres andre sønners konfirmation for nogle år siden.
Oprindeligt vill jeg have lavet en kæmpe bøtte popcorn, da det er ynglings snacken over alle. Men da der kom en tryllekunstner og underholdt som overraskelse. Blev temaet ændret i ugerne op til konfirmationen til en tryllekage. Alexander kan nemlig godt lide at lave korttricks og tryllerier, når tiden ikke bliver brugt bag computeren. Så emnet passede jo rigtig godt. 

Selve kagen bestod af chokoladekage, jordbærmousse og var opsmurt med 1:1 chokoladeganache. Slutteligt blev den overtrukket med fondant og pyntet med tryllehat (som også var kage), tryllestav og masser af spillekort til alle hans korttricks. 

 

Konfirmationskage med trylletema og spillekort

 

Korttrickskage og tryllekage til konfirmation 2017

 

Konfirmand med hans tryllekage

Heldigvis for mig, blev Alexander glad for kagen og det var bare så hyggeligt at være med til at fejre hans konfirmation.

 
 
Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *