Sukkerfri og glutenfri Granola

Lækker glutenfri og sukkerfri Granola med nødder, mandler, kokos og kakaonibs

 

Sukkerfri og glutenfri Granola opskrift

  • 250 g Glutenfri havregryn
  • 250 g Glutenfri grove havreflager
  • Saft og fintrevet skal af en økologisk appelsin
  • 50 g økologisk kokosolie
  • 1 dl. FiberSirup Gold
  • 1/2 tsk. økologisk vaniliepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 50 g grofthakkede hasselnødder
  • 50 g grofthakkede mandler
  • 50 g Ristede kokoschips
  • 50 g Kakaonibs

 

Sådan gør du

  1. Riv skallen af en økologisk appelsin og pres saften ud af den, put begge dele i en gryde.
  2. Tilsæt kokosolie, FiberSirup Gold, vaniliepulver, salt, og varm det op i en gryde ved lav varme, til det er flydende.
  3. Tilsæt gryn, nødder, kokos og kakaonibs – og rør godt rundt, så alt er dækket af blandingen.
  4. Den sukkerfri og glutenfri Granola bredes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bages ca. 45 min. ved 125 grader.
  5. Når Granolaen er helt afkølet, opbevares den i en lufttæt beholder.

 

Lækker glutenfri og sukkerfri Granola med nødder, mandler, kokos og kakaonibs

Lækker glutenfri og sukkerfri Granola med nødder, mandler, kokos og kakaonibs

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *