Fredag for 14 dage siden, sagde jeg farvel til mine søde kollegaer på Herlev kommune. Da jeg skulle starte på nyt job om mandagen.
Jeg bagte cookies med karamel surprise. Da jeg havde kollegaer, der ikke spiser smør og andre der var på ingen sukker kur, besluttede jeg at jeg ville eksperimenterede med at lave en sukkerfri cookie uden smør, så de også kunne smage. Det blev rigtig vellykket, og de spurgte om de ikke kunne få opskriften.
Efter jeg nu har været bombet af indtryk når jeg er kommet hjem fra arbejde de første 2 uger på mit nye job hos Dagrofa, har overskuddet først været at finde i dag til at ligge på bloggen. Så det kan godt være der kommer til at gå lidt tid, mellem min opslag her den næste periode, da der er rigeligt at sætte mig ind i og se til. Men det betyder slet ikke noget, da jeg har fået super søde kollegaer og spændende arbejdsopgaver 🙂 Så det er der min energi bliver lagt.
Sukkerfri chokolade cookies med karamel og havsalt
6-8 stk.
- 55 g kokosolie
- 150 g sukrin gold
- 25 g usødet kakao
- 2 æg
- 1/2 tsk bagepulver
- salt
- 100 g fuldkorns speltmel
- 70 g chokolade min. 70%
- Sukkerfri karameller eller dulce de leche lavet på kokosmælk og sukrin
2 kommentarer
Du mangler at angive mængden af kakaopulver, som skal tilføjes sammen med æggene?! 🙂
Jeg valgte at bruge 2 spsk Valrohna kakao og det gav et super-duper resultat!
Hej Kim
Mange tak for at gøre mig opmærksom på manglen i opskriften. Kan se i mine noter at jeg har brugt 25 g kakaopulver.
Har nu fået føjet det til opskriften.
Tænker hvis 2 spsk. smagte fint, så er det jo bare dejligt.
De bedste kagehilsner
Camilla/Kagefeerne