Studietur Korsika kage

Kage til min datters studietur til Korsika

Studietur Korsika kage

I morges tog min datter på studietur til Korsika. Det har været med lidt uro i maven, da de skal rejse med Norwegian midt under strejken. De skulle være fløjet kl. 7.30 i morges, men det sidste nye jeg hørte var at de først flyver kl. 14.45. Men det aller vigtigste er trods alt de kommer af sted, og det ser det ud til.

Kage til min datters studietur til Korsika

 

I starten af ugen, var vi til forældremøde bl.a. for at få de sidste detaljer ved. turen. Til den lejlighed bagte jeg en dejlig citrus kage på mandler og masser af friske økologiske citrusfrugter. Da jeg skulle lave 4 x portion for at få fyldt kageformen på 30×38 cm op. Blev det en omfangsrig opgave med at male 800 g mandler til mel, samt rive og presse 16 appelsiner og citroner med håndkraft. Men dejlig smagte kagen. Den var sød og syrlig på samme tid, samt dejlig fugtig med en grov krumme.

Kage til min datters studietur til Korsika

 

På forældremødet skulle vi høre om alle de spændende ting de skulle opleve på deres adventure studietur. Hvor de skal ud og cykle på Mountainbike, ud og klatre, de skal lave Canyoning samt på Adventure Race. Det lyder alt sammen super sjovt og spændende, men også lidt grænseoverskridende. Det var dog også lidt grænseoverskridende som mor at sidde og se en video fra dem der var af sted sidste år, hvor de f.eks. hopper 13 m ned i vandet fra en klippe. Jeg er sikker på de får en fantastisk tur, og glæder mig super meget til at høre turen, når de vender hjem igen.

Bogstaverne placeres som Korsika

 

Da temaet for turen ligesom var Adventure studietur på Korsika, besluttede jeg at føre ideen fra deres studietrøje videre over på deres kage. Der var et par elever fra klassen der havde lavet en flot studietrøje med elevernes navne formet som landet Korsika. Den syntes jeg var flot, så jeg formede landet Korsika på kagen med de ord, de skulle opleve i stedet. Jeg ville gerne have haft mange flere ord ind. Normalt er det sådan, at jeg føler de bogstavs udstikker jeg har er for små, men i dette tilfælde var det lige omvendt, der ville jeg gerne have haft nogle bogstavs udstikker der var mindre. Men efter lidt rykken rundt, fik jeg trods alt de vigtigste ord med.

Når nu datteren render rundt ude CPH lufthavn og skal slå tiden ihjel, fik jeg hende til at tage et billed så I kan se ryggen af studietrøjen.

Studietur Korsika trøje
Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *