Hjem Div. kager Påskekage til kagekonkurrence Cake World Nordic

Påskekage til kagekonkurrence Cake World Nordic

Påskekage kagekonkurrence cake world Nordic 2014

Påskekage til kagekonkurrence Cake World Nordic 2014

Denne påskekage lavede jeg til Cake World Nordic. Jeg stillede op i kategorien Temakage i 1 etage og fik bronze. Det var også her Cathrine stillede op med sin flotte Pariserhjuls kage i børnekonkurrencen og vandt sølv. Det er var 1. gang jeg stillede op i en konkurrence, da jeg jo kun bager kager til familie og venner. Men det var en sjov oplevelse. Det det gjorde det ekstra sjovt og hyggeligt, var at både Cathrine og jeg havde et fælles mål med at få lavet kager op til konkurrencen. Så det gik der mange dejlige timer med i ugerne op til.

Påskekage kagekonkurrence cake world Nordic 2014

 

Temaet var påske/forår. Så det var det jo en oplagt mulighed for at prøve at lave påskeharer, påskelam og selvfølgelig påskekyllinger som så endte op i en påskekage.
Desværre blev temaet ændret til sommer,  i ugen op til konkurrencen. Men heldigvis gjaldt begge temaer. Det allermest ærgerlige var dog, at det ikke var særlig mange kager der dukkede op til konkurrencen. Mener det var under halvdelen af tilmeldte kager der overhovedet deltog.

Påskekage kagekonkurrence cake world Nordic 2014

 

Da det er en konkurrence kage er der ikke rigtig kage inden i men en dummies af flamingo. Kagen skal stå fremme i 3-4 dage, hvorfor det ikke er helt optimalt med kage og smørcreme eller ganache man oftest smører op med.

Påskekage kagekonkurrence cake world Nordic 2014

 

Follow my blog with Bloglovin

1 comment

Pariserhjul kage til Cake World Nordic - Kagefeerne 28/03/2015 - 15:39

[…] Cathrine besluttede derfor at hun gerne ville deltage til Cake World Nordic med en kage lige som mig i år. Så vidt jeg ved er det 1. gang det bliver holdt i […]

Reply

Skriv en kommentar