Hjem Cathrines kager Pariserhjul kage til Cake World Nordic

Pariserhjul kage til Cake World Nordic

Pariserhjul kage til børnekonkurrencen ved Cake World Nordic

 

Kage, pariserhjul, cakeworld nordic 2014, børnekage, konkurrence

 

Pariserhjul kage
– Cathrines kage i børnekatogorien ved Cake World Nordic 2014

I november 2013 var Cathrine og jeg til Cake international i Birmingham. Hvor vi så rigtig mange flotte kager også i børnekategorierne.
En Pariserhjul kage blev resultatet da Cathrine besluttede sig for at hun gerne ville deltage til Cake World Nordic i Bella centret med en kage lige som mig i år. Så vidt jeg ved er det 1. gang det bliver holdt i Danmark.
Kagen består af en flamingo dummy og ikke rigtig kage, der er nemmere at arbejde på. Da det er udsmykningen og ikke selve kagen der er i konkurrence. Dummien har Cathrine beklædt med fondant i farver hun selv har indfarvet, samt grøn smørcreme som græs.

 

Kage, pariserhjul, cakeworld nordic 2014, børnekage, konkurrence, diplom

 

Der var desværre ikke så mange kager på udstillingen, hvilket var rigtig ærgerligt. Håber på flere kager næste år.
Cathrine fik sølv for sin Pariserhjul kage, som var hendes bud på hvad hun skulle i sommerferien. Hun stillede op i børnekategorien som gik op til 12 år.
Hun var fast besluttet på hun ikke ville lave en strandkage, hun ville lave en oplevelseskage. Hun var blevet inspireret fra en Pariserhjul kage hun havde set på nettet, så sådan en ville hun lave, helt fra vi talte om at tilmelde os konkurrencen.

Lige som hendes tidligere konkurrencekage med enhjørninger og regnbue. Har jeg kun været med ind over med gode råd, eller svar på spørgsmål, hvis der var noget der drillede eller hun var i tvivl om.

 

Kage, pariserhjul, cakeworld nordic 2014, børnekage, konkurrence, diplom

 

Desværre var hun til konfirmation om søndagen, så hun ikke selv kunne modtage sit diplom. Så det måtte jeg op og tage i mod på hendes vegne, hvilket var super ærgerligt for hende. Sammen med sin sølvmedalje fik hun også nogle flotte sponsorgaver fra Specialkøbmanden og Cupn’ Cake.

 

Kage, pariserhjul, cakeworld nordic 2014, børnekage, konkurrence, præmier, diplom

 

Follow my blog with Bloglovin

1 comment

Påskekage til kagekonkurrence - Kagefeerne 28/03/2015 - 15:11

[…] Temakage i 1 etage og vandt bronze. Det var også her Cathrine stillede op med sin flotte Pariserhjuls kage i børnekonkurrencen og vandt sølv. Det er var 1. gang jeg stillede op i en konkurrence, da jeg jo […]

Reply

Skriv en kommentar