Hjem Cathrines kager Fødselsdags jordbundskage

Fødselsdags jordbundskage

Fødselsdags jordbundskage

Jordbundskage med snegle og orme på jordbund 2012

Det startede med Cathrine lavede en snegl i fimoler, så fulgte der en mere og pludselig havde vi rigtig mange snegle til at pryde vindueskarmene. Så hvad var mere oplagt end en jordbundskage med diverse jordbundsdyr til fødselsdagen.

Cathrine kastede sig over at modellere 2 snegle som vist nok skulle illustrerer hende og hendes søster Clara, da det var deres fødselsdag vi holdt. Derudover, blev det til en kålorm, nogle regnorme og en masse paddehatte.

Fondantfigurer af snegle, orme og paddehatte

Vores foretrukne chokoladekage, med jordbærfromage mellem lagene blev brugt til denne jordbundskage. Derefter smurte jeg den op med chokolade ganache og dryssede med knuste Oreo, der hvor stien og jordskredet skulle være. Til sidst blev den pyntet af Cathrines med hendes fondant figurer og grønt smørcreme græs i 2 nuancer.

Kage der ligner en jordbund med fondant snegle, orme og paddehatte, hvor der er taget et par stykker

Tæt på fondant snegle, orme og paddehatte på en Jordbunds kage.

Her er et udpluk af Cathrines fimoler snegle, der startede hele ideen med en fødselsdagskage med jordbund og dyr og planter der lever der.

Forskellige snegle modelleret i fimoler

Follow my blog with Bloglovin

1 comment

Fødselsdagskage med hunden Elvis - Kagefeerne 24/10/2014 - 09:41

[…] blev at jeg stod for bagning og overtræk af kagen og hun stod for pynten til kagen, ligesom året før. I år, skulle fødselsdagskagen være med vores hund Elvis. Elvis er en Parson Russel terrier, […]

Reply

Skriv en kommentar