Hjem Cathrines kager Ishockey farvel kage

Ishockey farvel kage

Farvel kage til Sebastian med ishokey spillende kanin og elefant

 

Farvel kage til Sebastian

Cathrine kom hjem forleden og fortalte at i morgen var det sidste dag for Sebastian (kaldenavn Seb) i skolen. Hun og en klassekammerat havde tidligere talt om at bage en kage sammen til ham, men var kommet fra det og nu var det jo i morgen han skulle stoppe. Og en farvel kage skulle han bestemt have.

Resolut gik hun i gang med at bage vores chokoladekage til ham, efter hun havde sat mig ind i situationen, som var der liv eller død. Selvom jeg prøvede at forklare hende at det nok blev lidt svært at nå, med de ambitioner hun havde for kagen, fortsatte hun for det mente hun godt hun kunne nå.

Efter kagen var bagt og for at den skulle nå at blive kold, kom den på køl mens vi spiste aftensmad. Efter maden stod hun på hovedet i mine kasser og så gik hun ellers i gang med at overtrække kagen med fondant og lave ishockey udstyr. Sebastian spiller ishockey så det skulle der selvfølgelig indgå i pynten. Da Cathrine havde nogle fondant dyr fra et kursus hos Specialkøbmanden, skulle hun kun forme nogle ishockey stave og pukke som så kunne pynte kagen sammen med kaninen og elefanten. Det gælder om at gøre det let for sig selv, og det formår hun oftest.

Bim bam bum, før jeg havde set mig om, havde Cathrine fået kreeret et flot farvel kage til en klassekammerat hun holdt af og kommer til at savne. Jeg ville ønske nogle gange jeg havde hendes ufattelig tro på, det nok skal blive godt nok, for det bliver det jo oftest. Alting behøver ikke være perfekt. Vedkommende der får kagen bliver glad for man har tænkt på dem, de går ikke op i detaljer, de ser på helheden og tanken der er bag. Det er tanken der tæller.
De var vist 3 der hver især syntes han skulle have en farvel kage med på vejen, så er ret sikker på de blev mætte ovre i skolen 🙂

 

Farvel kage til Seb med ishokey spillende kanin og elefant

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar