Hjem Cathrines kager Appelsin og chokolade cupcakes – FOXY cheerleading

Appelsin og chokolade cupcakes – FOXY cheerleading

Appelsin og chokolade cupcakes - Foxy cheerleaders

FOXY Appelsin og chokolade cupcakes med appelsin kakao smørcreme

Cathrine var så uheldig at få vredet armen af led til træning i sidste uge, hun kom heldigvis hurtigt på hospitalet under træning og fik sat den på plads og beskyttet med en gipsskinne. Men det har så resulteret i at hun ikke kommer til træning den næste periode. Oven i det, så keder hun sig jævnt, da hun får ondt ved for meget hoppen rundt. Så da jeg foreslog om vi skulle lave appelsin og chokolade cupcakes hun kunne have med til træning mandag, hvor hun lige ville over og hilse på, syntes hun det var en god ide.

FOXY cheerleading Klubbens farver er sort, orange og sølv og der er zebrastriber på dragten, så vi lavede appelsin chokolade cupcakes og holdt os til den orange og sorte farve. De blev desværre ikke helt så zebra/tiger-stribede som vi ønskede, men lidt striber kom der dog i.

På toppen kom vi to farvet smørcreme. Den ene var tilsat kakao, og den anden appelsin essens, så smørcremen harmonerede med selve appelsin og chokolade cupcakes, både farve og smagsmæssigt. Smørcremen tyllede vi på med Wiltons 2D tyl så den for en flot rose udseende.

 

Foxy-cupcakes-undervejs

 

Cathrine fik lidt hjælp fra hendes veninde og mig med at lave fondant toppene til hendes cupcakes, da det var lidt svært at rulle ud med en arm. Så bundene blev udstukket den ene dag med veninden og lå til tørre til næste dag hvor der blev udstukket bogstaver og stjerne som blev limet på bundene. Da hun gerne ville have der var nok til både junior og senior holdet og træner osv., bagte vi 50 appelsin og chokolade cupcakes i alt.

 

Foxy-cupcakes-pyntes

 

Follow my blog with Bloglovin

1 comment

Ballet cupcakes - tutu'er og tåspidssko - Kagefeerne 26/06/2017 - 18:20

[…] flere år uden at få brugt, da Cathrine valgte at stoppe med ballet en årrække og kaste sig over cheerleading i stedet. Så det var rart at kunne få den afprøvet nu hvor balletten er taget op igen. Husk at […]

Reply

Skriv en kommentar