Hjem Cathrines kager Fødselsdagskage med hunden Elvis

Fødselsdagskage med hunden Elvis

Fødselsdagskage med hunden Elvis

Fødselsdagskage med hunden Elvis – 2013

Til familie fødselsdagen for min mand og jeg, var Cathrine inde over alt pynten. Arbejdsfordelingen blev at jeg stod for bagning og overtræk af kagen og hun stod for pynten til kagen, ligesom året før. I år, skulle det være en fødselsdagskage med hunden Elvis. Elvis er vores elskede hund han er en Parson Russel terrier, fræk og sød på samme tid.

Cathrine modellerede både Elvis som hvalp og som voksen. Han skulle naturligvis have en bold at lege med og en sø han kunne drikke af. Cathrine var ikke Cathrine hvis hun ikke også plantede et par hunde høm-hømmer sammen med blomsterne på græsplænen. Han skulle heller ikke mangle et hundehus, så det byggede hun også.

Kage med hunden Elvis i forskellige positioner og et hundehus tæt på

 

Vores fødselsdagskage med hunden Elvis, bestod af 2 lagkagebunde samt en nødde og chokoladebund. Et lag med jordbærmousse og friske jordbær, samt et lag med god kraftig chokolademousse. Kagen blev smurt op med en chokoladeganache og pyntet med Cathrines modellerede fondant figurer. Stien blev lavet af smuldret digestive og græsset af farvet smørcreme. Søen bestod af blå fondant med blå piping gel ovenpå.

Collage af kage med vores hund Elvis, fra opbygning til færdigt resultat

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar