Hjem Cake topper Cake topper Molly fondant pige med isomalt hår

Cake topper Molly fondant pige med isomalt hår

fondant pige med isomalt hår

Cake topper Molly fondant pige med isomalt hår

Denne skønne fondant pige med isomalt hår har jeg lavet på et kursus hos Loca cake Classes her i weekenden.

Cake topper Molly fondant and isomalt figure

 

Igen havde Carmen inviteret Molly Coppini fra i Pasticci de Molly herop til Danmark. Jeg har tidligere været på to af Mollys kurser når hun har gæstet Danmark. På mit første kursus hos hende lavede vi en ballerina i fondant, og anden gang lavede vi en figur i isomalt. Jeg er totalt fascineret af Mollys vildt flotte figurer, om det er fondant eller isomalt eller en kombination som jeg har været på denne weekend. Kurserne foregår på Italiensk med oversætter på. Men en stor del af disse kurser er at se, hvordan underviser gør. Og så ned på egen plads og gøre det efter så godt du nu kan selv. Hun er dog sød at komme rundt og tilrette, hvis det er gået helt galt med udformning af næse, mund, hage, øjne osv. Nogle gange med et grin og en glose på italiensk, så man ikke er i tvivl om man har ramt plet eller, skudt helt ved siden af. Men på en hjertelig måde, masse af ros til alle kursister.

Cake topper of Molly fondant girl with isomalt hair

 

Jeg har nu arbejdet med isomalt 2 gange før og jeg må indrømme, jeg kan godt lide materialet. Man skal bare have god tålmodighed, da det er rimeligt skrøbeligt. Bare håret på pigen, tog omkring 4-5 timer at lave. Da der er mange “hår totter” der knækker undervejs.
Fondant har jeg efterhånden leget med et par år. Modellering af ansigter og kroppe, er bare ikke min stærke side må jeg erkende. Men for første gang, er jeg gået fra et kursus og tænkt, den blev faktisk ok min fondant pige med isomalt hår. Ikke som underviseres, men min egen. Og som altid, er det virkelig sjovt at se hvordan 12 personers figurer kan se så vidt forskellige ud. Hvor lidt der skal til for at ansigtsudtrykket bliver helt anderledes. Sidder øjnene tæt, smiler munden, er halsen lang, ja sågar vinklen på hovedet, kan ændre rigtig meget på det færdige udtryk. Men dette blev mit udtryk, af endnu en af Mollys fantastiske figurer.

Cake topper med Molly fondant pige med isomalt hår

 

Må sige at det var med tungen lige i munden, og meget langsom kørsel, at jeg formåede at få bragt min fondant pige med isomalt hår hjem. Helt uden der var noget der gik i stykker på den, ikke et eneste knækket hår. Jubi 🙂

Cake topper af Molly fondant pige med isomalt hår

GemGem

Follow my blog with Bloglovin

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

2 kommentarer

Nanna 25/09/2017 - 10:05

Din figur er super flot – jeg er dybt imponeret 😀

Reply
Camilla 23/10/2017 - 19:29

Tusind tak Nanna 🙂 Dejligt at høre fra en der selv laver rigtig flotte kager.
Mvh Camilla

Reply

Skriv en kommentar