Hjem Cake topper Ballerina cake topper af fondant

Ballerina cake topper af fondant

Ballerina cake topper

Ballerina cake topper

Jeg kan ikke huske jeg har været så dybt koncentreret i mange år, som jeg var da denne ballerina cake topper skulle læres at lave.

LOCA Cake Classes udbød dette Ballerina cake topper kursus med Molly Coppini fra Italien hos Specialkøbmanden. Det var alle pengene værd og jeg hørte vist noget med hun kommer igen næste år, så jeg er gået i gang med at spare sammen. Molly er rigtig sød og frisk, men godt der var en oversætter på, for det gik godt nok hurtigt når hun forklarede.

Først forklarede hun, hvor vi alle stod på nakken af hinanden for at se alle detaljerne. Derefter skulle vi selv i gang med hvad hun lige havde vist os, samtidig med hun var rundt ved bordene og vise og det igen 2 og 2, samt hjælpe med at tilrette vores modellerede kropsdele mens hun muntrede sig over nogle af os og vores mislykkedes lemmer. Sådan forsvandt de 9 timer med pause, nærmest før man opdagede det.

 

Ballerina-Molly-Coppini-kursus

 

Syntes selv der var langt fra min ballerina til den yndefulde ballerina vi fik udleveret på papiret som reference. Men fik lært så meget om at modellere ansigter og lemmer, og øvelse gør jo mester, så det er vel bare om at komme i gang. Jeg kan kun anbefale Mollys fondant til at modellere i, da der ikke skal bruges shortening eller maizena undervejs. Det er virkelig behageligt at arbejde med, når først man har fået æltet det varmt.

 

Ballerina-Molly-Coppini-2

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Isomalt figur - IsoMolly - Kagefeerne 27/09/2015 - 10:08

[…] i Pasticci de Molly til danmark. Jeg har tidligere været på et af hendes kurser hvor vi lavede en ballerina, og jeg er fortsat facineret af hendes flotte figurer, om det er fondant eller isomalt eller en […]

Reply
Cake topper Molly fondant pige med isomalt hår - Kagefeerne 24/09/2017 - 22:21

[…] på to af Mollys kurser når hun har gæstet Danmark. På mit første kursus hos hende lavede vi en ballerina i fondant og anden gang lavede vi en figur i isomalt. Jeg er totalt fascineret af hendes vildt […]

Reply

Skriv en kommentar