Hjem Div. kager Amon Amarth kage – fødselsdagskage

Amon Amarth kage – fødselsdagskage

Amon Amarth kage

 

Amon Amarth kage

Surprice Amon Amarth kage til Frederik der blev 18 år. Hans mor ville gerne overaske ham med en Amon Amarth kage til fødselsdagsfesten, da han lytter meget til Amon Amarth, som er et svensk melodisk dødsmetal-band. Så derfor blev det temaet for kagen. Optimalt burde der nok også have været noget viking-agtigt ind over, men dette blev resultatet.

OBS! til andre der giver sig i kast med at skære bogstaver eller andet i fondant. Sørg for at tilsætte tylose pulver til fondanten for at den tørrer hurtigere, ellers er den alt for levende at skære i. Det lærte jeg ihvertfald af bitter erfaring da jeg skulle skære bogstaverne til denne Amon Amarth kage.

 

Sort Amon Amarch kage med logo og flammer forfra

Kagen bestod af 2 klassiske lagkagebunde med jordbærfromage og friske jordbær i det ene lag samt chokoladeganche med friske hindbær i det andet lag, samt en mandel- og chokolade-bund i midten. Kagen blev smurt op med chokolade smørcreme og overtrukket med fondant.
Jeg smagte desværre ikke mandelbunden selv, som jeg havde lavet ud fra min foretrukne nøddebund opskrift. Desværre gik smagen af mandel ikke så meget igennem, blev jeg fortalt. Så det må der arbejdes på.

 

Sort Amon Amarch kage med logo og flammer oppefra

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar