P-tærter

P-tærter med mørk chokolade

Cathrine har været i gang med at lave p-tærter. De er dejlig børnevenlige, specielt hvis der bruges mørk overtræk fra Odense, og chokoladen derfor ikke skal tempereres.

 

P-tærter med karamel

Bland skumfiduser, peanuts og karamel.
Sæt små klatter af massen på spækbræt, med bagepapir eller plastpose over. Brug fingrene med lidt vand på, til at forme P-tærterne med da det er meget klistret.
Sæt dem kort tid i fryseren, for at mindske de falder fra hinanden, når chokoladen påføres.
Pensel dine P-tærter med chokolade, da de har tendens til at falde fra hinanden, når de dyppes ned i chokoladen.
Stil på køl til de skal spises.

ingredienser til P-tærter

 

Således ser P-tærterne ud før de kommes i fryseren og efterfølgende pensles med chokolade.

P-tærter undervejs uden chokolade

 

Tip: Hvis du ikke kan få små skumfiduser, kan du bare klippe de store i mindre stykker. Men de sætter sig fast i saksen, medmindre du smører saksen med olie.

 

2-P-tærter

God jul og velbekomme 🙂

 

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “P-tærter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *