Kokostærte med chokolade fyld

Kokostærte-m-chokoladefyld-1

Kokostærte med chokolade fyld

Så har jeg været på biblioteket igen for at låne kogebogen “Sunde søde sager” som er kager og søde sager uden sukker og hvedemel. Jeg bliver nød til at ønske mig den i fødselsdagsgave for der er så mange opskrifter jeg gerne vil have afprøvet.

Jeg har tidligere bagt nogle af Ditte Ingemanns lækre sager fra hendes super inspirerende blog The Food Club, og efter denne kokostærte med chokoladefyld fra bogen “sunde søde sager”, må jeg absolut prøve nogle flere. Jeg valgte dog at udskifte piskefløden i chokolade fyldet/chokolade ganachen med Extra Creamy Coconut Milk, efter jeg havde set det kunne gøres hos Hjemme hos Xenia. Næste gang, skærer jeg lidt ned på kokosmelet, da jeg ikke helt fik kokosdejen til at være klistret nok, hvilket har resulteret i at bunden falder lidt fra hinanden. Men dejligt smager den af kokos og chokolade, uden at være for sød og den kombination kan vi godt lide her hjemme.

 

Kokostærte-m-chokoladefyld-2

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *