Hindbær mango Nicecream ispinde

Hindbær og Mango Nicecream ispind

 

Hvad er mere forfriskende i varmen end is og gerne Nicecream med alt det lækre furgt.
Problemet med is er bare der ofte er en masse sukker i is. Så for at sikre mig at det is der ligger i fryseren til fri forsyning på alle tider af dagen herhjemme, gerne er i den sunde ende. Er jeg faldet over trenden med Nicecream, som jo også kan spises til morgenmad hvis man har lyst, da det oftest kun består at frugt. Disse er kommet af der var en godt tilbud på hindbær i det lokale supermarked og et par mangoer i vindueskarmen, der skulle til at blive spist. Og kombinationen af friske hindbær og sød mango, går godt i spænd. Fryseren er som altid fyldt med de bananer som ikke bliver spist, da de er begyndt at blive brune. Og så tager det jo ingen tid at bikse lidt lækker nicecream frem.

Mango Hindbær Nice cream ispind

 

Hindbær mango Nicecream ispinde

Ca. 5-6 ispinde

Dette skal du skal bruge 

  • 1 pose frosne hindbær eller 2 bakker friske hvis du kan få fingre i det
  • 1 moden mango
  • 2 frosne bananer i skiver
  • 1 tsk vaniljekorn

Sådan gør du 

  1. Kog de frosne hindbær kort op med vaniljekorn og sæt i fryser, mens mango tilberedes.
  2. Skær kødet ud mangoen
  3. Blend frosne bananskiver fra 1. banan med mangoen og sæt i køleskabet, mens du laver hindbærdelen.
  4. Blend derefter den afkølede hindbærmasse med de frosne bananskiver fra 2. banan.
  5. Hæld skiftevis et lag med mango og et med hindbær i din isform.
  6. 3-4 timer efter er ispindene lige til at tage ud af formen og spise.

 

Mango og hindbær Nicecream ispinde

 
Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *