Film tema cupcakes og chocolate factory kage

Film tema - Charlie and the Chocolate factory cake

 

Film tema cupcakes og Charlie and the chocolate factory kage

I går var jeg til nonfirmation hos min nevø Filip.

Han er en rigtig kulturel fyr, der ikke gider spilde tiden på dårlige film eller dårlig chokolade 😉 Han er bl.a. fan af Tim Burton, hvorfor de valgte at lave film tema til hans nonfirmation. Filmen de valgte som omdrejningpunkt til festen var “Charlie and the chocolate factory” eller oversat til dansk Charlie og chokoladefabrikken. Der medfulgte en golden ticket i invitationen som vi skulle medbringe til Filips nonfirmation, som så var meningen at skulle have udløst en chokoladebar. Så derfor skulle the Golden ticket også være en del af kagerne.

 

Film tema cupcakes. Charlie and the Chocolate factory cake.

 

Filip spurgte om jeg ville stå for kagen/desserten, hvilket jeg selvfølgelig gerne ville. Han ville rigtig gerne have en dessert med en rigtig god chokoladekage med chokolade i eller på. Alt denne chokolade var hans mor dog ikke helt enig i, så der blev lavet en kompromis. Den super lækre Chokoladeballedekage med Caramelia ganache på toppen og is og friske sommerbær til. Denne kage egner sig dog ikke til en stor kage i lag, da den er dejlig mushi indeni, derfor faldt valget på cupcakes, da det også vil være synd at overtrække kagen i sukkersød fondant, så man ikke kan smage alt den dejlige Valrhona chokolade.
Jeg kunne dog godt fornemme, at det nu ellers også ville have været rart med en af mosters pyntede kager, selvom det ikke blev aftalt, da jeg føler jeg har lidt for få timer i døgnet for tiden. Så at jeg valgte at lave cupcake toppers med film tema og “Charlie and the chocolate factory” tema var en overraskelse. Endnu en overraskelse var, at jeg også lavede en lille kage kun til Filip fra filmen, hvor de er inde på selve chokoladefabrikken og går rundt i et slaraffenland at slik og chokolade og selv græsset kan spises. Til pynten af denne kage hjalp Cathrine mig med at lave slik, slikkepinde og de små Umpa-lumpaer. Set i bakspejlet gav dette mig absolut ikke flere timer i døgnet, men det gav mig en super dejlig fornemmelse i kroppen over at glæde min nevø med en kage som jeg selv syntes blev ret kær. Og cupcake toppers med en blanding af film tema og “Charlie and the chocolate factory” som jeg også blev godt tilfredse med.

 

Charlie and the chocolate factory kage

Her er først lidt billeder af kagen som bestod af mudcake og UCF (Ultimate Chocolate frosting). Kagen blev smurt op med chokolade ganache og pyntet med sukkerprint af nevøen forklædt som Willy Wonka. Ligeledes blev den pyntet med græs af smørcreme og slik af fondant.

Film tema - Charlie and the Chocolate factory cake

 

Film tema - Charlie and the Chocolate factory cake

 

Film tema cupcakes

Og her er så lidt billeder af de lækre chokoladeballade cupcakes og den fløjlsbløde Caramelia ganache under udarbejdelse.

Chokoladeballade cupcakes med chokoladestykker i

Ganache lavet på Caramelia chokolade

 

Samt de forskellige film tema cupcake toppers der kom på.

Bl.a. filmrulle, klaptræ, Filip forkldt som Willy Wonka, Golden ticket samt en plade chokolade.

Film tema cupcakes med klaptræ og Charlie and the Chocolate factory

 

Film tema cupcakes med Filmrulle og chokolade

 

Film tema cupcakes med klaptræ og Golden ticket

 

Film tema cupcake toppers af Filmrulle, klaptræ, Chocolate factory cake, Golden ticket

 

Film tema - Charlie and the Chocolate factory cake

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *