Dadelkugler med peanutbutter surprise

 

Dadelkugler med peanutbutter surprice

Dadelkugler med peanutbutter surprice

 

Dadelkugler med surprise

 

Disse dadelkugler har jeg haft lavet før, denne gang valgte jeg bare at lave en portion med peanutbutter surprise inden i.

Start med at frys ca. 16 små kugler peanutbutter også kendt som jordnøddesmør, helst hjemmelavet/uden sukker, så det passer til konceptet med der kun er naturligt sukker fra dadlerne.
Overtræk et lille spækbræt med en plastikpose eller husholdningsfilm, så er det nemmere at få af spækbrættet. Sæt 16 små peanutbutter kugler derpå og sæt dem i fryseren mens du tilbereder dadelmassen. Prøv at lav dem så runde som muligt, jeg brugte 2 små mini teskeer.

Selve opskriften på dadelkugler kan du finde her: Dadelkugler. Jeg undlod dog rom-essensen til disse.

Når du har massen klar, så del massen op i 12-16 kugler. Tryk kuglerne flade og put en peanutbutter kugle fra fryseren i og pak rundt om peanutbutteren. Tril tilsidst eller undervejs, dem alle til runde kugler. Mine peanutbutter kugler måtte en gang i fryseren igen undervejs, da de begyndte at blive for bløde og jeg ikke rigtig kunne forme massen rundt om kuglen.

 

Sådan forberedes dadelkuglerne med peanutbutter surprice inden i

Beklager billedkvaliteten på dette billed. iPhone er ikke altid så glad for mørke og kunstigt køkkenlys.

 

Hak omkring 30 gram saltede peanuts fint og tril kuglerne deri. Evt. nøjes med halvdelen af kuglerne, da det bliver en meget koncentreret peanut smag, når de også rulles i peanuts.

2 forskellige slags dadelkugler med kokos eller peanuts

 

Da jeg skulle bruge dem til en biograftur, og jeg ikke helt var klar over vedkommende kunne lide peanuts. Lavede jeg også en portion uden peanutbutter surprise.
Disse vendte jeg i hakkede sprøde ristede kokoschips og kakaonibs.

 

Hermed klar til servering.

2 forskellige slags dadelkugler i Georg Jensen skål

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *