Cookies med karamel surprise

 

Cookies-med-karamel-surprice

Lækre cookies med karamel surprise og drysset med havsalt

Da vi skulle til forældremøde forleden, havde jeg lovet at komme med kage. Jeg have noget karamel fra en dåse kondenseret mælk stående i køleskabet, så det var jo oplagt at få prøvet en ny opskrift med karamel eller Dulche de leche som det også hedder.

Valget faldt på De bedste cookies som jeg flere gange har luret på, fra bloggen The food club. Da hun i forbindelse med eventen “Vi bager for Palæstinas børn”, som jeg desværre ikke havde mulighed for at besøge, lagde billedet af sine cookies op igen, så vidste jeg det var dem jeg skulle prøve.

Og jeg blev absolut ikke skuffet. Disse cookies er sprøde udenpå, bløde og fyldige inden i og så gemmer de på en overraskelse af karamel i midten. De smager bare så godt, og jeg fortstår til fulde hvorfor hun har kaldt dem De bedste cookies.

Jeg valgte at tilsætte hakkede peanuts ca. 50 g. til halvdelen af dejen, hvilket jeg syntes smagte dejligt. Mine piger de foretrak dog den rene vare.

Her er opskriften på de bedste cookies, jeg længe har smagt: www.thefoodclub.dk/de-bedste-cookies/

 

Cookies-med-karamel-surprice-2

Cookies-med-karamel-og-peanuts

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “Cookies med karamel surprise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *